Winkelmandje

De spijs is het bewijs

Onze letters en kransen zijn gevuld met echte amandelspijs, bereid met roomboter, eieren en er zijn geen onnatuurlijke E-nummers in verwerkt. Daardoor heeft ons spijs een clean label. Maar wat betekend het clean label precies en wat zijn onnatuurlijke E-nummers?

Wat zijn onnatuurlijke E-nummers?

Als je boodschappen doet en je kijkt naar welke ingrediënten er in een product zitten, zie je vaak onnatuurlijke E-nummers voorkomen. Maar wat zijn onnatuurlijke E-nummers nou eigenlijk? Onnatuurlijke E-nummers zijn stoffen die worden toegevoegd om voedingsmiddelen te verbeteren. Kleurstoffen, smaakversterkers en conserveermiddelen zijn een voorbeeld van onnatuurlijke E-nummers die in voedingsmiddelen toegevoegd kunnen worden.

Wat maakt ons spijs zo bijzonder

cleanlabelDe Spijs die wij gebruiken is echte natuurlijke spijs. Er zitten namelijk geen onnatuurlijke E-nummers in de spijs verwerkt. Daarom is ons spijs voorzien van een clean label.  Wat betekent het clean label precies? Sinds 2013 bestaat het Clean label. Het clean label houdt in dat er geen onnatuurlijke E-nummers zijn verwerkt in ambachtelijk gemaakte amandelspijs. Hierdoor kunnen wij jou een goed en eerlijk product aanbieden.

kerststol-bestellen-470x470-300x300

Hoe wordt spijs gemaakt?

Nadat de amandelen zijn gepeld worden de amandelen samen met het suiker kort gemengd, daarna worden er eieren toegevoegd en als dat een glad geheel is, is de spijs klaar om te gebruiken in onze heerlijke banketletters, staven, kransen en in onze kerststollen.

Tip voor thuis!

Nieuwsgierig geworden  hoe onze banketletter en banketstaaf smaakt? Ze liggen weer in de winkels! Wil je de banketletter of banketstaaf thuis opwarmen? Verwarm de oven voor op 200 graden. Als de oven is voorverwarmd doe je de banketletter of banketstaaf voor 10 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Snelle bakker

Vandaag besteld, morgen in huis!

Hoogwaardige kwaliteit

Topkwaliteit producten

Chocolade op maat

Handgemaakte chocoladeproducten