Winkelmandje

Bakken met Plaizier helpt vriendenteam uit sponsorcrisis!

HOOGEVEEN – Zoals u misschien wel heeft gehoord, keerde kort geleden een zeer jong en talentvol team in een sponsorcrisis. Toen de onderhandelingen met een ander bedrijf mislukte, was het vriendenteam helemaal in zak en as. Totdat Bakken met Plaizier hier lucht van kreeg. “Toen ik hoorde dat er nog een sponsorgegadigde was en dit mislukte, nam ik het heft in eigen handen en benaderde het team. “Ik vind namelijk dat dit talentvolle team een gezonde sponsor nodig heeft in plaats van een bedrijf dat bakvet slijt.” Aldus dhr. Plaizier.

Het vriendenteam wat gaat spelen onder de noemer: “De Donderse Banketbakkers” hoopt deze zomer de hoge verwachtingen waar te gaan maken bij het XXL toernooi te Pesse. De Donderse Banketbakkers zullen op het toernooi schitteren in een oogstrelend tenue mogelijk gemaakt door Bakken met Plaizier.

De bakker zelf is zeer trots op de sponsordeal: “Ik zie het zelf niet als een sponsordeal, maar meer als een investering in talent! De jongens hebben allemaal hun neuzen in dezelfde richting staan, daarom denk ik dat dit project zal slagen!”

De Donderse Banketbakkers – die ook bekend staan om hun grote neuzen en het extreem gespierde lichaam van pinch-hitter Dennis – zullen er alles om doen om de bakker trots te maken. Opperneus Ben sprak de volgende lovende woorden: “Wij zijn zeer trots op deze deal, nadat we waren afgewezen door Croma zelf zakte ons de hoop in de schoenen. Gelukkig stond daar de begripvolle banketbakker. We hebben onze ambities op tafel gelegd en hebben lang gepraat met de directie. We voelden ons begrepen en gewaardeerd. Daarom hebben wij besloten met Bakken met Plaizier in zee te gaan. We trainen al maandenlang elke dinsdagavond om ons te bewijzen, en het moment komt steeds dichterbij. We voelen geen druk, maar wel gezonde spanning en veel steun!”

25 juni is het dan eindelijk zover. Of de Donderse Banketbakkers de verwachtingen waar kunnen maken zal dan blijken. Mocht u zich vervelen op 25 juni, schroom dan niet om dit sterrenensemble aan te moedigen in Pesse! De laatste openbare training zal op dinsdag 20 juni plaatsvinden op een nader bekend te maken locatie.

Snelle bakker

Vandaag besteld, morgen in huis!

Hoogwaardige kwaliteit

Topkwaliteit producten

Chocolade op maat

Handgemaakte chocoladeproducten