Winkelmandje

Beste speculaas van Drenthe!

De speculaas keuringen zijn weer geweest. Op maandag 19 en dinsdag 20 september konden bakkers hun speculaas aanleveren tijdens de Beko Najaarsdagen in Nieuwegein. Er werden drie soorten speculaas gekeurd, speculaas met amandelen, speculaas zonder amandelen en gevuld speculaas.

De jury was lovend

De jury was lovend over het speculaas van Bakken met Plaizier. Bij de speculaaskeuring werd gelet op smaak, geur, kleur en brosheid. Ook werd er beoordeeld op de verpakking en de uitstraling. De speculaas van Bakken met Plaizier werd bekroond met een 8,5 hiermee hebben zij de 1e plaats van heel Drenthe verkregen. Dus niet alleen in 2015 de beste speculaasbakker van Drenthe maar ook in 2016.

Hulde voor de banketbakkers Hilbert en Piet voor de jarenlange constante kwaliteit en heerlijke smaakbeleving van het alom bekende speculaasje.

2e van Nederland

Met een 8,5 voor de speculaas kwam Bakken met Plaizier net één tiende punt te kort voor de beste speculaas van Nederland. Bakkerij Harrie-Jan Loeffen uit Cuijk mag dit jaar zijn speculaas de beste van Nederland noemen. Hij ging er vandoor met de 1e plaats.

Snelle bakker

Vandaag besteld, morgen in huis!

Hoogwaardige kwaliteit

Topkwaliteit producten

Chocolade op maat

Handgemaakte chocoladeproducten