Bel ons!: 0528-263238

7 dagen per week geopend!

Met Plaizier zit je goed gebakken!

Sinterklaas

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][noo_our_story title=”Sinterklaas met Plaizier” button_link=”” galley=”1881,2067,2065″]Sinterklaas producten bestellen? Dat kan bij Bakken met Plaizier! Met sinterklaas mag natuurlijk een chocoladeletter of een heerlijke amandelletter niet ontbreken. Alle producten worden elke ochtend vers gebakken door onze top bakkers in eigen bakkerij!
Wist je dat: onze heerlijke chocoladeletters altijd handgemaakt worden van echte Belgische Callebaut chocolade. Omdat wij gebruik maken van Belgische Callebaut chocolade steunen wij cacaoboeren en duurzame cacaoteelt.

Sinterklaas producten bestellen?

 

Wil je onze heerlijke sinterklaas producten bestellen? Dat kan online via onze website. Wil je niet via onze website bestellen? Bel dan met één van onze medewerkers op tel: 0528-263238 of kom langs in één van onze winkels. Bestel voor 00:00 uur middernacht en je bestelling wordt de volgende dag al bezorgd of je kan de bestelling afhalen in onze winkel aan de Schutstraat. Voor het bezorgen in Hoogeveen rekenen wij een tarief van €3,00. Wil je de bestelling laten bezorgen buiten Hoogeveen, dan rekenen wij een tarief van €4,50.

Natuurlijk bezorgen wij elke bestelling met PLAIZIER!

Liever een prijs op maat? Vraag onderaan de pagina een offerte aan! 

[/noo_our_story][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”offerte”][vc_column][vc_column_text]

Offerte aanvragen

[caldera_form id=”CF5be9bc6d00a7b”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Snelle bakker

Vandaag besteld, morgen in huis!

Hoogwaardige kwaliteit

Topkwaliteit producten

Chocolade op maat

Handgemaakte chocoladeproducten