Winkelmandje

Het Biertje van Plaizier!

Biertje van Plaizier gaat voedselverspilling tegen

Het Biertje van Plaizier is een Wit biertje en gemaakt van onverkocht brood om voedselverspilling tegen te gaan. In samenwerking met brouwerij Pauw uit Ommen is dit biertje tot stand gekomen.

Tegengaan van voedselverspilling

Het Biertje van Plaizier bestaat voor 25 procent uit brood. Dat betekent dat er in ieder glas bier gemiddeld twee sneetjes brood zijn verwerkt. Bakker Floor Plaizier kreeg het idee om zijn onverkochte brood te gebruiken voor een eigen gebrouwen biertje. Dit heeft Floor gedaan in samenwerking met de Gebroeders Blekkenhorst van Bierbrouwerij Pauw.

Het biertje

Het Biertje van Plaizier is op zijn Duits volgens het Reinheitsgebot gebrouwen. In dit speciale biertje wordt 25% brood gebruikt.  Het is een speciaal wit biertje. Heerlijk fris, de overtreffende trap van aller frist!

Het biertje is gegarandeerd ambachtelijk gebrouwen op het eeuwenoude boerenerf van De Meulenhorst in natuurgebied Eerder Achterhoek bij Ommen, VOF Bierbrouwerij Gebroeders Blekkenhorst

Bewaar het biertje koel en donker en wij raden aan om het biertje te drinken bij 8 á 10 graden. Het Biertje van Plaizier bevat 5% alcohol

One comment

  1. André Maes

    Op het smaakfmakersestival in De Wijk dit jaar een gratis biertje van Plaisier ontvangen. Met de belofte dat we een reactie op de website zouden plaatsen. Bij deze dan. Het biertje geopend en de geur is fris. De schuimkraag was matig maar dat stond (bleek later) op het flesje vermeld. Wordt aan gewerkt. Was als bierliefhebber nieuwsgierig naar de smaak en die was prima in orde en lekker fris. Wel een wat vlakke afdronk, de smaak verdween vrij snel uit de mond. Maar toch, al met al een verrassend fris biertje en inderdaad niet te koud drinken (ik begon iets te koud) dan mis je veel smaak. Ik geef als cijfer een dikke 7 en ben eigenlijk wel benieuwd hoe de smaak zich ontwikkelt. Kom ik dit biertje tegen dan neem ik ‘m weer mee.

Comments are closed.

Snelle bakker

Vandaag besteld, morgen in huis!

Hoogwaardige kwaliteit

Topkwaliteit producten

Chocolade op maat

Handgemaakte chocoladeproducten