Al meer dan 25 jaar Plaizier met ons saucijzenbroodje

Over Bakken met Plaizier

Al meer dan 25 jaar Plaizier met ons saucijzenbroodje

Het overheerlijke saucijzenbroodje van Plaizier bestaat al meer dan 25 jaar. En wist je dat wij al meer dan 25 jaar gebruik maken van het gehakt van Keurslagerij Drent. En dat er in die 25 jaar nooit wat is veranderd aan de receptuur van ons saucijzenbroodje! Maar hoe is de samenwerking eigenlijk tot stand gekomen en wat voor gehakt gebruiken wij voor ons saucijzenbroodje.

De samenwerking

De samenwerking tussen de bakker en de slager bestaat al meer dan 25 jaar. Het is allemaal begonnen met Keurslagerij Drent en de vorige eigenaar van Bakken met Plaizier. Vroeger waren de slager en de bakker al klant van elkaar. De slager kocht zijn stokbroden bij de bakker en de bakker het gehakt bij de slager. Tot op heden bestaat deze samenwerking nog steeds.

Wat maakt ons saucijzenbroodje zo lekker?

Het recept wat wij gebruiken voor ons overheerlijke saucijzenbroodje is al een oud recept. In al die jaren dat wij het saucijzenbroodje maken is het recept onveranderd gebleven. Wij gebruiken hiervoor goede kwaliteit half om half gehakt van Keurslagerij Drent waaraan wij onze unieke receptuur aan specerijen toevoegen. Nadat het gehakt is gekruid, zorgen onze bakkers voor een heerlijke knapperige korst. Ā 

Tip voor thuis!

Wil je thuis onze saucijzenbroodjes opwarmen? Verwarm de oven voor op 200 graden. Als de oven is voorverwarmd plaats je de saucijzenbroodjes in de oven voor ongeveer 10 minuten. Na 10 minuten heb je een heerlijk knapperig saucijzenbroodje.

Eet smakelijk!

Saucijzenbroodje

Het deeg wordt uitgerold over de werkbank

Saucijzenbroodje

Het deeg wordt uitgesneden voor de juiste maat

Saucijzenbroodje

Het gehakt wordt verdeeld over het deeg. En het deeg wordt over het gehakt dicht gevouwen

Saucijzenbroodje

De saucijzenbroodjes worden gesneden in de juiste maat en kunnen daarna de oven in

Comment

  1. Ronald

    Het klopt , dit zijn de lekkerste van allemaal.
    Wij bestellen altijd onze broodjes bij
    Bakker plaizieršŸ‘
    Elke keer weer tussen 20a 30 Stuks heerlijk

    Reply

Laat een reactie achter

X